Skip to main content

Brydes
i Vellinge

Fysioterapi, massage, osteopati

Torbjörn Bryde (tidigare Mårtensson) startade sin yrkeskarriär 1:e maj 1997 i Malmö. Nyfikenheten om hur människan fungerar och hänger ihop som en enhet har alltid varit utgångspunkt i utvecklingen av kompetensen. Det holistiska synsättet är och kommer alltid vara en väsentlig del av mötet med patienter och klienter. Torbjörn är gift med Diana Bryde och startade 2010 kliniken i Vellinge som ligger i en fantastisk fastighet på Östergatan 4. Utbildningar genom åren som Torbjörn studerat är 5 år till Osteopat DO, leg fysioterapeut vid Lunds universitet, samt massor med kurser som kompletterar grundutbildningarna. Torbjörn har alltid haft extra stort intresse kring idrott, prestation och skador. Bedömer även komplicerade och kroniska åkommor. 

Diana är utbildad massör och även Reiki master. Hon är även utbildad naturterapeut med fokus på naturliga behandlingsmetoder. 

Vi erbjuder ett varmt och professionellt bemötande. Våra kunder/patienter som söker kommer från hela Skåne men framförallt från Malmö, Höllviken, Skanör/Falsterbo, Trelleborg, Lund, Staffanstorp, Svedala, Lomma, Bjärred....

Founder & Personal Trainer

Vem är vi som arbetar på kliniken?

Torbjörn Bryde

Leg Fysioterapeut och osteopat D.O.

Diana Bryde

Diplomerad massör / massageterapeut. Diplomerad naturterapeut

Du hittar
oss här

Brydes klinik i Vellinge
Östergatan 4 (ingång på hörnan)
235 33 Vellinge